Våre Tjenester

Lekkasjesøkeren AS har svært dyktige ansatte med bred kompetanse og mange års erfaring innenfor ulike typer lekkasjesøk, termografering, trasépeiling og sondesøk.

Vannlekkasjer er kritiske og bør fjernes umiddelbart. Vi svarer raskt på alle slags henvendelser enten det gjelder akutt bistand i forbindelse med vannlekkasjer, eller om du trenger råd og veiledning innenfor noen av disse områdene.

Ta kontakt på telefon eller e-post og vi svarer i løpet av kort tid. Les gjerne mer om våre tjenester og hvordan vi utfører dem nedenfor.

Lekkasjesøk

Ved vannlekkasjer på stikkledninger inn til hus søker vi først langs hovedledningen for å finne tilkoblingspunktet og deretter langs innlegget inn til huset for å finne lekkasjen.

Se mer

Termografering

Vi termofotograferer vannbårne varmerør og varmekabler for å lokalisere beliggenheten eller for å finne lekkasjer på gulvvarme, gatevarme, fotballbaner, isbaner o.l.

Se mer

Trasépeiling/Sondesøk

Vi kan trasépeile rør ved hjelp av elektriske impulser eller ved å tre en stakefjær med sonde inn i røret og så søke opp denne. Sonden fungerer selv på store dybder.

Se mer

Kontakt Oss

    IMG_1852